Norberg - låt dig överraskas

Företagarfrukosten den 4 maj

Torsdagen den 4 maj samlades nyfikna företagare och besökare på Värdshuset Engelbrekt. Det avnjöts hotellfrukost och besökarna fick höra det senaste om näringslivet i kommunen.

Månadens samarbetspartner, Swedbank, berättade om hur de stöttar unga och kan hjälpa till med rådgivning och ekonomi. En goodiebag lottades ut till en lycklig vinnare!

Månadens frukostvärd, Norverk AB, berättade om hur han som ung klev in i branschen och idag är framgångsrik med sin tillverkning av industriprodukter.

Gustav Pettersson och Elelta Tella vann årets unga företagare i Västmanland med deras företag Time2Work UF. De berättade om deras framgångsrecept och att de nu väntar med spänning på den stora finalen som ska avgöras i Stockholm. Där tävlar Västmanlands bästa UF-företag mot andra från resten av Sverige. Lycka till säger vi!

Ett 60-tal personer hade samlats på Värdshuset Engelbrekt på torsdagsmorgonen för att lyssna på det senaste om näringslivet och företagandet i kommunen.

Kristina Leijonhufvud från Elsa Andersons konditori berättade om återuppbyggnaden av konditoriet. Kristina berättade att en återuppbyggnad inte hade kunnat vara möjlig utan allt stöd som hon och hennes familj fått.

Frukosten avslutades med en förhandsvisning i det nya konditoriet. Söndagen den 7 maj öppnar dörrarna till allmänheten!