Norberg - låt dig överraskas

Utbildning för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra med yrken inom fastighetsbranschen om "Huskurage".

Kommunerna Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg har i respektive kommunfullmäktige valt att ställa sig bakom policyn för Huskurage. Detta är ett led i det samordnade arbetet mot våld i nära relation i dessa kommuner. Kommunerna visar genom detta beslut ett tydligt ställningstagande i frågan och en konkret ambition till ett förbättrat förebyggande arbete och en ökad upptäckt av våld i nära relation. Med denna inbjudan önskar vi bjuda in privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andra personer med yrken inom fastighetsbranschen till en utbildningsinsats mot våld i nära relation. Utbildningen är kostnadsfri och riktar sig mot yrkesverksamma inom fastighetsbranschen, fastighetsägare eller styrelser för bostadsrättsföreningar.

Mer info om Huskurage och hur man antar policyn finns på: www.huskurage.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Utbildningen är en endags utbildning som går vid två olika tillfällen, den 25/4 kl. 08.30-15.30 eller den 14/5 kl. 08.30-15.30.
Anmälan göres senast en vecka innan respektive utbildning till någon av nedanstående personer per mail. Observera att antalet platser är begränsat och ni får därför ett bekräftelsemail som meddelar att ni fått plats till utbildningen.
Utbildningen sker på Lindgården i Fagersta.
Cecilia Andersson Mårdh Utredare/Jämställdhetsstrateg Fagersta, 0223-447 46 cecilia.andersson.mardh@fagersta.se
Roger Englund Samordnare mot våld i nära relation Norberg, Fagersta och Skinnskattebergs kommun 0223-291 49 roger.englund@norberg.se

Läs mer på följande länk: Inbjudan utbildning "Huskurage" (pdf, 90.6 kB)