Norberg - låt dig överraskas

Turistinformation

Välkommen till Norberg!

Vad vill du göra i Norberg? Söker du upplevelser, natur, skidåkning eller fiske? Hos oss i Norberg hittar du många sevärdheter, såväl historiska som moderna. Kulturlivet är rikt och vår natur ger dig många tillfällen till avkoppling.

När du vill bo eller äta hos oss finns ett stort utbud att välja mellan. Norberg är en evenemangsrik kommun, några av de årligen återkommande arrangemangen är Norbergfestival med elektronisk musik, Kristina- och Engelbrektsloppen på skidor, cykellopp samt Norbergsdagarna. Givetvis händer det mycket, mycket mer under året! Kontakta gärna vår turistinformation för mer information.

Telefon: 0223-291 30 eller 0223-290 30

För dig som redan är på plats i Norberg, finns turistbroschyrer och kartor att hämta på flera ställen, t ex Elsa Andersons konditori och Glädjehuset som båda ligger nära torget.

Vårt besökscentrum i Karlberg intill Nya Lapphyttan är stängt för säsongen men du kan nå oss på telefon 0223-291 30.

Från mitten av juni och under hela sommaren har du också möjlighet att träffa på våra turistvärdar som är ute på olika arrangemang för att informera och berätta mer om Norberg.

Besök vår interaktiva kommunkarta och hitta besöksmål, vandringsleder eller vad du än letar efterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Relaterad information