Huvudmeny

Norberg - låt dig överraskas

Matsalar

Resedans matsal och Björkängens kök tillagar lunch och middag till de särskilda boendena och till korttidsboendet i Norberg. Dessutom tillagas även lunch varje dag till matsalen på Björkängen och på Resedan samt till kommunens dagverksamhet.

Utifrån rådande Coronapandemi och de lokala allmänna restriktionerna;
kommer restaurangen på Björkängen att hålla stängd för att undvika smittspridning fr.o.m. 16/11.

Restaurangen på Resedan kommer att stänga under lördagar och söndagar fr.o.m. lördagen 21/11 då risken är för smittspridning är större under helgdagar p.g.a. ökat antal kunder. I dagsläget kommer restaurangen på Resedan hållas öppen veckodagar då kundkretsen i nuläget är stabil med återkommande gäster.

Uppföljning av stängning gällande restaurangerna kommer att följas upp var kontinuerligt.

I Norbergs Kommun finns möjlighet att via Biståndsbedömare ansöka om matlådedistribution

Björkängens matsal

Du som är pensionär och dina anhöriga är välkomna att äta lunch i Björkängens matsal. Vi serverar husmanskost, 1 rätt per dag. I priset ingår även måltidsdryck, salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe och kaka. Priset är 60 kr för pensionärer och 70 kr för anhöriga. Målsättningen för Björkängens matsal är att servera näringsriktig och god mat i en trevlig och rogivande miljö. 

Resedans matsal

Du som är pensionär och dina anhöriga är välkomna att äta lunch i Resedans matsal. Vi serverar husmanskost, 1 rätt per dag. I priset ingår även måltidsdryck, salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe och kaka. Priset är 60 kr för pensionärer och 70 kr för anhöriga. Målsättningen för Resedans matsal är att servera näringsriktig och god mat i en trevlig och rogivande miljö.