Huvudmeny

Norberg - låt dig överraskas

Avd. Höjden

Höjdens äldreboende är ett trivsamt äldreboende för Dig som av olika skäl inte klarar av att bo kvar hemma. Målsättningen på Höjden är att vi ska möta varandra med respekt och omtanke. Personalen på Höjden kommer att utifrån givet bistånd stödja Dig i Din dagliga livsföring, vardagsrehabilitering samt med viss hälso- och sjukvård.

Lägenheten

Höjden består av 7 lägenheter, 6 st 1:or samt 1 st 2:a med trinett. Samtliga lägenheter är utrustade med rymliga hygienutrymmen. Några av lägenheterna har balkong. Du får möblera lägenheten hemlikt med egna möbler förutom sängen som ingår i hyran. Du håller själv med sänglinne, handdukar, vissa lampor och hygienartiklar.

Måltider

Det finns ett centralt kök samt restaurang i huset. Där serveras lunch varje dag. Det finns även en mindre matsal i anslutning till boendet för gemensamma måltider – frukost, lunch, eftermiddagskaffe, kvällsmat samt kvällskaffe

Kontaktman

Vid inflyttningen får Du en kontaktman bland våra medarbetare som har ett speciellt ansvar för Dina omsorger och behov. Kontaktmannen gör tillsammans med Dig, dina närstående (om du så önskar), sjuksköterskan och ev. arbetsterapeut upp en plan för insatser utifrån de behov Du har.

Aktiviteter

Vi försöker att på olika sätt tillmötesgå Dina behov av aktiviteter. Det finns en stor samlingssal i huset, Bubblan. Där anordnas underhållning och fester. Varje torsdag eftermiddag har Café Bubblan öppet, oftast med musikunderhållning.

Relaterad information