Google Translate
Använd Google translate till att översätta webbplatsen. Norberg tar inget ansvar för översättningen.
Talande Webb
Björkängens kök ansvarar för att tillaga lunch och middag till de särskilda boendena samt korttidsboendet. Dessutom står Björkängens kök för lunchen till Resedans matsal, Björkängens matsal och för kommunens dagliga verksamhet.
Tisdag den 2 april återöppnar Björkängens matsal för pensionärer och deras anhöriga.
Öppettider klockan 11.45-13.30, måndag-fredag.
Björkängens kökspersonal hälsar välkomna!
Du som är pensionär och dina anhöriga är välkomna att äta lunch i Resedans matsal. Vi serverar husmanskost, två rätter per dag. (En rätt under sommaren). I priset ingår även måltidsdryck, salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe. Priset är 60 kr för pensionärer och 70 kr för anhöriga. Målsättningen för Resedans matsal är att servera näringsriktig och god mat i en trevlig och rogivande miljö.
Här hittar du aktuell matsedel för Resedans matsal samt Björkängens äldreboende.
Resedan och Björkängen serverar två olika lunchrätter måndag- fredag, samt en rätt lördag och söndag.
Veckorna 24-34 serveras en rätt (sommarmatsedel).
Dag: | Måltid: |
---|---|
Måndag | Lunch 1: Ost- och timjangratinerad korv, mos och broccoli Lunch 2: Panerad fisk, remouladsås, potatis |
Måndag kväll: | Kroppkakor, grönsaker, skirat smör (lingonsylt) |
Tisdag | Lunch 1: Bondomelett med potatis i, grönsaker Lunch 2: Kebabgryta med ris/potatis, grönsaker |
Tisdag kväll: | Quorngryta med persikor, ris/potatis, grönsaker |
Onsdag | Lunch 1: Fiskgryta med spenat och ost, pasta och grönsaker Lunch 2: Pölsa, potatis, grönsaker (rödbetor) |
Onsdag kväll: | Blåbärsgröt (smörgås, köttpålägg) |
Torsdag | Lunch 1: Redd grönsakssoppa, pannkakor (sylt och grädde) Lunch 2: Klar kycklingsoppa |
Torsdag kväll: | Laxlåda med spenat och äggstanning, skirat smör och grönsaker (citron) |
Fredag: |
Lunch 1: Päronkyckling, ris och grönsaker Lunch 2: Rödbetsbiffar, mos och kall dressing |
Fredag kväll | Ost- och skinkpaj, grönsallad |
Lördag: | Lunch: Kålpudding, sås, potatis och grönsaker |
Lördag kväll | Senapssill, potatis, ägg på salladsbädd |
Söndag: | Lunch: Kassler med tomat och ost, potatisgratäng och grönsaker |
Svampcrêpes med riven ost, grönsaker |
Kostservice Björkängens kök
Monica Ericsson
Telefon: 0223-292 40
E-post: monica.ericsson@norberg.se