Google Translate
Använd Google translate till att översätta webbplatsen. Norberg tar inget ansvar för översättningen.
Talande Webb
Björkängens kök ansvarar för att tillaga lunch och middag till de särskilda boendena samt korttidsboendet. Dessutom står Björkängens kök för lunchen till Resedans matsal, Björkängens matsal och för kommunens dagliga verksamhet.
Öppettider klockan 11.45-13.30, måndag-fredag.
Björkängens kökspersonal hälsar välkomna!
Öppettider klockan 11.00-13.00, måndag-söndag
Du som är pensionär och dina anhöriga är välkomna att äta lunch i Resedans matsal. Vi serverar husmanskost, två rätter per dag. (En rätt under sommaren). I priset ingår även måltidsdryck, salladsbuffé, smör och bröd samt kaffe. Priset är 75 kr för pensionärer och 85 kr för anhöriga. Målsättningen för Resedans matsal är att servera näringsriktig och god mat i en trevlig och rogivande miljö.
Resedans personal hälsar välkomna!
Här hittar du aktuell matsedel för Resedans matsal samt Björkängens äldreboende.
Resedan och Björkängen serverar två olika lunchrätter måndag- fredag, samt en rätt lördag och söndag. (Björkängen är stängt på lördagar-söndagar)
Dag: | Måltid: |
|---|---|
Måndag |
Lunch 1: Ugnstekt falukorv med tomat, ost och bostongurka. Potatismos och grönsaker Lunch 2: Fiskbullar i dillsås, potatis och grönsaker |
Måndag kväll
| Fläskpannkaka. Rivna morötter, lingon (och grädde) |
Tisdag
| Lunch 1: Stekt fläsk med löksås, potatis och grönsaker Lunch 2: Orientalisk vegfärsgryta, bulgur och grönsaker |
Tisdag kväll | Knuts frestelse och grönsaker |
Onsdag
| Lunch 1: Pepparrotskött, potatis och skivade morötter Lunch 2: Panerad fisk, stuvad spenat, potatis och grönsaker (citron) |
Onsdag kväll |
Maries makaronigratäng och grönsaker |
Torsdag
|
Lunch 1: Solskenssoppa, risgrynspudding med aprikossås Lunch 2: Gulaschsoppa, risgrynspudding med aprikossås |
Torsdag kväll |
Falukorv, potatis och stuvad vitkål
|
Fredag
|
Lunch 1: Kycklinggryta med kokosmjölk och gurkmeja. Ris och wokgrönsaker Lunch 2: Kaviarströmming med potatismos och grönsaker
|
Fredag kväll
| Fiskburgare, bröd, isbergssallad, tomat, picklad rödlök och räksallad |
Lördag: |
Lunch: Nötskavsgryta med champinjoner och soltorkade tomater. Ris och grönsaker |
Lördag kväll | Kalvsylta, potatis och rödbetssallad |
Söndag |
Lunch: Krämig laxgryta med räkor och dill. Potatis och ärtor
|
Söndag kväll | Potatis- och purjolökssoppa (mjukt bröd, köttpålägg) |
Text
Kostservice Björkängens kök
Monica Ericsson
Telefon: 0223-292 40
E-post: monica.ericsson@norberg.se